Is deze site voor mij?

door • 12 september 2018 • AlgemeenReacties (0)1192

U bent de kwaliteitsmanager van uw organisatie. Het is uw functie, of het is een van de rollen die u heeft. Men kijkt naar ú wanneer het over kwaliteit gaat, ook al zitten er misschien nog enkele collega’s in het kwaliteitsteam. Of u bent gevraagd om de interne audits uit te voeren.
Om aan die rol en verwachtingen invulling te geven, bent u op zoek naar antwoorden op praktische vragen. U wilt zicht krijgen op de onderliggende theorie. U wilt geïnspireerd worden, nieuwe ideeën opdoen. Alles met als doel kwaliteitsmanagement leuk, werkbaar, eenvoudig, en vooral passend bij uw organisatie te laten zijn. Of misschien: te laten wórden, omdat het kwaliteitssysteem nu een blok aan het been is.

Het is onze bedoeling dat u hier op kwaliteit.adburdias.nl dergelijke antwoorden en inspiratie vindt! Laat ons vooral weten wanneer u onderwerpen mist. Wilt u onregelmatig op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. En als u eens in persoon met een van onze adviseurs wilt spreken, dan komen wij graag naar u toe! Het verplicht u tot niets meer dan een gastvrije ontvangst.

Kijk ook eens op onze zustersite ondernemer.adburdias.nl, waar we inspiratie over leiderschap en management bieden (zie ook het keuzemenuutje rechtsboven de pagina’s).

 

Gerelateerde berichten

Niet meer mogelijk te reageren